Cubalah Dutch Lady Nutri Plan™ sekarang! Mohon sekarang Beli Sekarang

Susu ibu adalah yang terbaik untuk Si Manja anda

Pertubuhan Kesihatan Dunia mengesyorkan penyusuan ibu secara eksklusif bagi 6 bulan pertama Si Manja. Penyusuan menggunakan botol atau pemberian makanan dan minuman lain boleh memberi kesan negatif terhadap penyusuan ibu. Selepas berusia enam bulan, Si Manja perlulah diberikan makanan yang bersesuaian dengan umurnya disamping penyusuan ibu sehingga berumur dua tahun dan keatas. Dapatkan nasihat doktor sebelum memilih untuk menggunakan susu formula kanak-kanak atau sekiranya anda mengalami kesukaran berkenaan penyusuan ibu.Saya tidak bersetuju. Layari laman Friesland Campina.
Kuiz Peranan Ibu

Kuiz Peranan Ibu

Anda merupakan mak hebat yang memainkan pelbagai peranan setiap hari! Ketahuilah peranan yang anda sering mainkan serta tips untuk membimbing Si Manja anda.

Bersama Dutch Lady dan Ibu untuk tahap-tahap kebijaksanaan.

Sebagaimana anda menyesuaikan peranan anda untuk menyokong keperluan Si Manja yang kian berubah, kami di sini sentiasa di sisi anda untuk menyokong anda dalam memberikan Si Manja anda pemakanan yang sesuai pada setiap peringkat pertumbuhan mereka. Dengan Dutch Lady 4 Tahap Nutri Plan, anda boleh memastikan Si Manja anda mendapat nutrisi yang sesuai pada setiap peringkat peringkat perkembangan mereka.

Kuiz Peranan Ibu

Cubalah Kuiz Peranan Ibu dan ketahui peranan yang anda sering mainkan sebagai ibu.

Mulakan kuiz